• Nike store – Nike se sale : Nike Butik | Skor, byxor & sportkläder | www.martinasays.se
 • Valutor:
  Sweden
  billiga nike skor

  Frakt & Retur

  Fartyg
  Kvitto på internationella order 4-8 dagar. Generellt är den totala ledtid och leveranstid lika med den totala leveranstiden. Behandlingstiden sträcker sig i allmänhet från 24 timmar till 2 dagar. Behandlingstiden inkluderar att ta emot din beställning, skicka information till lämplig lagring, förpackning och frakt av föremålet. Efter bearbetningen börjar överföringen. Transport uttrycklig transiteringstid från lageret till din leveransadress.

  Internationell leverans
  Vi erbjuder express frakt med försäkring och spårningsbekräftelse fraktlådan. Det tar vanligtvis 4-8 dagar för leverans. Bearbetningstid 24-48 övertid och upp till 48 ytterligare timmar om vi behöver kontakta betalningsprocessorn för kreditkortsverifieringskontakt.
  Vi är inte ansvariga för kostnaden för tullavgifter i varje land. Vi tar ut hela fraktpriset för alla tjänster och internationell handel.
  ** För paket som inte hämtats eller returneras på grund av ofullständig adress, kommer den faktiska fraktkostnaden från återbetalningen.
  ** Om din beställning inte kommer i tid, kan det hända att förseningar beror på anpassad bearbetningsbetalning för ditt land. Vänligen maila oss för att hjälpa ditt paket när som helst.

  Försändelsespårning
  Orderspårning finns på sidan Mitt konto eller skicka en uppföljning.
  tillbaka

  billiga nike skor

   
  Du har IP-adress: 54.81.182.16
  Copyright © 2018 www.martinasays.se. Powered by billiga nike skor